Rebnis Online

Optimera din uthyrning och bokning online


Rebnis Online är ett helt webbaserat bokningssystem där ni enkelt, smidigt och snabbt kommer igång med er bokning, uthyrning och försäljning. Bokningssytemet är väldigt flexibelt och kan anpassas till alla brancher. Rebnis Online är lokalproducerat i Jämtland och alla servrar står i Sverige. Ingen startavgift eller bindnings-/uppsägningstid.

Boka allt

Oändliga möjligheter

Med Rebnis Online öppnar ni upp oändliga möjligheter för uthyrning och bokning. Oavsett om det är stugor, campingplatser, grävmaskiner eller cyklar – ni har full kontroll över era tillgångar.

Era gäster får friheten att boka när det passar dem bäst, oavsett om det är per dygn eller per timme. Släpp allt krångel med manuell hantering och låt systemet sköta arbetet.

Skapa spännande föreläsningar och aktiviteter med enkla bokningsalternativ. Anordna hembygdsföreningens jubileumsmiddag och använd den sparade tiden till att göra evenemanget ännu mer minnesvärt.

Dessutom kan ni lägga upp produkter för försäljning, vare sig det är för leverans eller avhämtning. Sälj souvenirer, lokalt hantverk eller annat som berikar era kunder.

Inte nog med det – med Rebnis Online kan ni till och med hyra ut er kompetenta personal på konsultbasis. Oavsett om ni är hantverkare, hundpassare eller rent av hyrtomtar, så kan era kunder enkelt boka den tid som passar dem bäst.

Ert företag förtjänar den bästa lösningen för uthyrning och bokning. Det är dags att välja Rebnis Online och maximera er potential!

Prisinformation

295 kr/mån

Rebnis Online utvecklas löpande med mer funktionalitet och uppdateras automatiskt till senaste version.
Baspaketet kostar 295 kr/mån exklusive moms och debiteras automatiskt på det betalkort du registrerar i kontot.

Bli en del av Rebnis-familjen

Gör som många andra verksamheter och bli en del av Rebnis-familjen så gör vi allt för att få ditt företag att känna sig hemma med oss.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙